Chrpbw

En nog een WordPress site

Intervat btw online

1 min read

Intervat btw online, is een manier om als ondernemer jouw belasting aangifte te doen. Op elke factuur moet je als ondernemer een btw aanrekenen, dit kan variëren van 6%, 12% of 21% btw. Dit bedrag moet je aangeven met de aangifte doen. Overigens is de betaalde btw die jij als ondernemer hebt betaald bij aankoop van materiaal weer aftrekbaar. Al met al komt er best wel veel bij kijken als jij als ondernemer dit soort aangiftes zelf moet afhandelen. 

Intervat btw online aangeven

Wij hebben daar gelukkig een oplossing voor gevonden. Want wij laten onze gehele boekhouding regelen door Yoursminc. Dit bedrijf heeft een online boekhoudprogramma in het leven geroepen, waar je, als ondernemer,  gebruik van kan maken.  Voordeel is dat je zelf makkelijk in een overzicht jouw eigen boekhouding kan volgen. Echter de tijd die je voorheen hierin hebt gestoken, is niet meer nodig. Zodra je besluit om jouw administratie volledig door Yoursminc te laten uitvoeren.  Het is makkelijker en overzichtelijker om de in en uitgaven te bekijken.  

De gehele periode kan je als ondernemer, zelf de facturen in dit programma zetten. Aan het einde van het kwartaal, wanneer er aangifte gedaan moet worden, worden de facturen definitief gemaakt. Het is dan niet meer mogelijk om een nota toe te voegen. Een elektronische bestand kan nu worden gedownload en worden verzonden. De btw aangifte is klaar. Meer hierover weten, bekijk de mogelijkheden op deze website.