Chrpbw

En nog een WordPress site

Hairextensions

2 min read

Ik heb van mezelf altijd korte haren gehad ik kon het niet  en ik wilde een keer kijken hoe langere haren bij mij zouden staan. Ik had altijd erge moeite met het lang laten groeien van mijn haren omdat ik mijn haar elke dag stijl. Wanneer je elke dag je haren stijlt raakte de onderkant van je haar erg dood. Daarom was het voor mij lastig om mijn haren te laten groeien.

Extensions

Ik vond het bij mijn vriendinnen altijd super mooi als ze lange haren hadden. Ik wilde het graag ook een keer bij mij zelf proberen. Ik ging op zoek naar een manier zodat mijn haren langer zouden zijn. Ik kwam na een tijdje zoeken uit op de website van https://www.oxyextensions.be/. Er waren twee soorten extensions. De ene soort laat je in je haren branden zodat ze beter en langer blijven zitten. De tarieven waren hiervoor erg hoog. De andere soort was de clip in. Dit was erg goedkoop en omdat ik niet wist hoe lange haren bij mij zouden staan heb ik hiervoor gekozen.

Website

Op de website was op dat moment ook een actie waarbij ze korting aanbieden. Dat was voor mij natuurlijk erg aantrekkelijk omdat ik dan minder geld kwijt zou zijn. ik vond op https://www.oxyextensions.be/ ook meer informatie over wat het bedrijf belangrijk vindt. Ik had een set extensions besteld en ze waren binnen een aantal dagen binnen. Ik had ze in mijn haren geklikt en ik was superblij met het resultaat.