Chrpbw

En nog een WordPress site

Cryptocurrency NEO

1 min read

De NEO (NEO) cryptocurrency voorheen AntShares (ANS) is de Ethereum (ETH) tegenhanger van Chinese bodem. Het is een non-profit community-based blockchain project dat zeer veel potentie heeft en zo ook meerdere al meerdere grote bedrijven achter zich heeft weten te winnen, o.a. het Chinese bedrijf Red Pulse bijvoorbeeld.

NEO begon in 2014 en wordt door velen het eerste Chinese Blockchain platform genoemd. De oprichters Da Hongfei en Erik Zhang zijn geen onbekende in de crypto wereld en proberen met hun platform te voldoen aan de gigantische vraag naar financiële blockchain services die het beheren van geld simpelweg veiliger, sneller en goedkoper maken.

Daarnaast ontwikkelen ze natuurlijk een megasnel smart contracts platform dat toekomst-proof is. Een laatste pluspunt van de NEO currency is dat ze nauw samenwerken met de Chinese overheid en hierdoor zeer daadkrachtig zijn.

NEO kopen bij Bitvavo

Wij zijn erg te spreken over Bitvavo. Het bedrijf laat een betrouwbare indruk achter en de mogelijkheid om meerdere cryptomunten op 1 plek veilig op te slaan is zeer interessant. De aanbieder wil uitblinken in gemak en daar slaagt het naar onze mening uitstekend in.

Maar zij zijn niet de enige mensen met een positieve mening over dit bedrijf. De welbekende website Trustpilot staan veel ervaringen over Bitvavo en het overgrote deel is erg positief over deze online handelaar Bitvavo.com.